1546169.jpg

1546173.jpg

Marsipaani-Mansikka kakku

2 kpl vaaleaa kakkupohjaa

1 kpl suklaakakkupohjaa

1 prk kuohukermaa

1tl vaniljasokeria

vajaa dl hyydykejauhetta(3 liivatetta)

mansikkahilloa

kostutukseen käytin mehua

1546179.jpg

Kokeilin koota kakun kulhoon ja onnistui mielestäni hyvin.Se tapahtuu näin:

Vuoraa kulho kelmulla.Aseta kakkupohja kulhon pohjalle, kostuta ja levitä hillo sekä kermatäyteestä puolet.Sitten seuraava pohja,kostutus,hillo ja loput kermasta.Lopuksi viimeinen pohjapala ja kostutus.Anna hyytyä pari tuntia kylmässä.Kumoa tarjouluvadille.Levitä mansikkamarmeladia kakun päälle ympäriinsä.Sitten voit veitsellä muotoilla kakkua haluamasi hahmon näköiseksi.Kaulitse marsipaani ja aseta kakun päälle.Pakko ei ole toki käyttää marsipaania kakun päällä, Mahtavan kakun saa käyttämällä kermaa ja marjoja!Kerman voi huiskia huolettomasti kakun päälle ja ripotella päälle marjoja tai hedelmiä!

Kakku maistui tosi hyvältä.Perinteinen mansikkahillo ja kerma,nam!Äiti saa maistaa tätä kakkua viikon päästä.Samalla voi testata mitä marsipaani tykkää pakkasesta:)!