Kinuski kakku on klassikko enkä tiedä montaakaan ihmstä joka ei siitä tykkäisi!

Tässä kinuskikuorrutuksen ohje joka on ainakin minulla toiminut hyvin.

Tämä määrä riittää ainakin kahteen 15 hengen kakkuun..

6 dl kermaa

3,5 dl sokeria

3,5 dl fariinisokeria

8 tl voita

mausteeksi vanilliinisokeria

Kaada kattilaan kerma ja sokerit. keitä kunnes seos sakenee. Kinuski on valmista kun pudotat tipan vesilasiin ja jähmettyessään on kinuski valmista. Jos et ole aivan varma kinuskin paksuudesta tee kinuski vasta tarjoilupäivänä. Jos kinuskista tulee liian paksua tai vetelää on se kuitenkin helpompi leikata kun se on samana päivänä tehty. Laita esimerkiksi aprikoosomarmeladia kakun pintaan ennenmuin kaadat kinuskin..sillä voi varmistaa sen ettei kinuski mene pohjan läpi mikäli se jää liian löysäksi.