Tein näitä juustosarvia kun sisko tuli kylään ja hän ihastui näihin niin että otti reseptin itselleenkin. Ohje on alunperin Aamulehdestä josta sitä hieman muokkasin. Kiva vaihtoehto pasteijalle!

 

Juustosarvet 16 pientä sarvea

 

2dl kermaviiliä

3 1/2 dl vehnäjauhoja

2 1/2 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

50g sulaa margariinia

2 dl emmental raastetta

Täyte:

esim. mozzarellajuustoa tai tuorejuustoa

tuoreita yrttejä

 sulata voi ja sekoita kermaviili jauhoihin. Sekoita kaikki taikinan loputkin ainekset keskenään. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli kumpikin osa pyöreäksi levyksi. Jaa kumpikin taikinalevy taikinapyörällä sektoreittain kahdeksaan osaan. Pane nokare haluamaasi täytettä jokaiselle palalle ja rullaa sarviksi aloittaen rullaaminen aina palan leveimmästä päästä. Paista 225 asteessa n. 10-15 min.