Tein näitä helppoja leipäsiä iltapalaksi kun piimääkin oli sopivasti kaapissa. Sopii hyvin myös marmeldin ja juuston kanssa tarjoiltaviksi. Huomiseksi pohjasin kakun valmiiksi juhlintaa varten. Tuntuu vaan että juurihan tuo joulu oli ja taas pääsee herkuttelemaan Vaikka eipä se haittaa, herkkusuuta!

Piimäleipäset

2 dl piimää

25g hiivaa

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

150g voita

5 1/2 dl vehnäjauhoja

Liuota hiiva lämpimään piimään. Lisää mausteet ja voi sulatettuna. Lisää lopuksi jauhot ja alusta taikina tasaiseksi. Kohota. Kaaviloi taikina (25x35cm )vuokaan. Leikkaa taikinapyörällä ruuduiksi. Paista 200 asteessa n.10 minuuttia. Irrota ruudut toisistaan ja tarjoile.