Yksi syy viimeaikojen hiljaiseloon on ollut valmistautuminen Kondiittorin Ammattitutkinnon suorittamiseen. Pari päivää sitten tein näytön tutussa leipomossa ja selvisin hengissä Oletettavasti pääsin läpi vaikka tutkintolautakunnalta tulee viralliset paperit vasta parin kuukauden kuluttua. Näyttöön kuului erilaisten yleisimpien massojen valmistusta, kakkuja ja leivoksia sekä taitotyö joka oli minulla suklaamassasta tehty kori. Voin sanoa, että vielä kroppa on väsynyt ja mielikin aika tyhjä, koska urheilutermein, annoin kaikkeni ja onneksi se tällä kertaa riitti. Kameran unohdin kotiin, enkä kyllä olisi ehtinyt juuri kuvaamaankaan..Muutama kuva tuotteista sentään on eli tein mm.Marskinhattuja ja Omenaleivosta..

Marskinhattu on tuulihatun ja voitaikinan yhdistävä herkku! Täytteenä kermaa ja vadelmahilloa.

 

Näyttö on nykyisellään työelämälähtöinen eli koulussa näyttöä ei suoritettu. Tämä tekee näytöstä hieman haastavan, koska vaikka keskityt lähinnä omiin töihin, pyörii tuotanto kuitenkin normaalisti. Täysin ilman kommelluksia ei homma mennyt..marenkileivoksista tuli liian suuria ja omenaleivoksissa oli toivomisen varaa..Mutta pääpiirteiltään hyvin meni ja taas kohti uusia haasteita Jos joku miettii ammattitutkinnon suorittamista voin kyllä suositella ja rohkaista opiskelemaan!

Leivontasuunnitelmia riittää sillä pää pursuaa ideoita ja kokeiltavien lista on pitkä. Kun vaan ehtisi kaikkea tekemään!  Sain myös hyvän idean lukijalta punssileivoksen tarkempaan tutkiskeluun..en ole unohtanut, juttua siitä vielä tulossa