Tein avopuolisolleni tällaisen tuorejuustokakun harjoittelujakson päätteeksi!Kovasti olivat tykänneet..harmittamaan jäi vain kaksi asiaa...kakun reuna joka jäi hivenen epätasaiseksi(täytyy hankkia reunamuovia)sekä se etten ite päässyt kakkua maistamaan:)!

1591056.jpg

Mustaherukkahyydyke on alimmaisena ja perinteistä sitruunaista hyydykettä on ylempänä..

1591065.jpg

Ja tässä valmis kakku!

1591062.jpg

Mustaherukkainen tuorejuustokakku

Pohja: 200g digestivekeksejä

100g voita

Täyte 1.mustaherukkamousse löytyy kategoriasta :Täytteet

Täyte 2.: 200g ranskankermaa

200g tuorejuusto

1,5dl sokeria

1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori

3 liivatetta

4dl kuohukermaa

Päälle:n.3dl vettä+anansmehua ja pari liivatetta.

Murenna keksit ja sekoita voihin.Painele seos vuokaan.Sekoita ranskankerma, tuorejuusto ja sokeri.lisää sitruunan kuoriraaste.Liota liivatteita 10min.Lämmitä ne sitruunamehun kanssa kattilassa.Sekoita nopeasti juusto seokseen.vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää juustoseokseen.Huomioitavaa!Anna alimman täytteen hyytyä kunnolla ennenkuin lisäät täytteen.Tasoita pinta ja anna hyytyä miel.seuraavaan päivään.Hedelmien päälle voi laittaa kiilteen hyytelösokerista.Eräs huomas sen puuttumisen kaapista hieman liian myöhään;)

VINKKEJÄ:

- Laita irtoreunavuoan reunoille ennen täytteen lisäämistä reunamuovi.(saa esim.kakkutarvikekaupoista netistä)Saat kauniin tasaisen reunan kakkuun!

- Samalla ohjeella saat pienempään vuokaan korkeamman kakun!

- Jos teet juustokakun kahdella täytteellä voit varmistaa alimman täytteen hyytymisen laittamalla sen hetkeksi pakastimeen.