Sain tilaisuuden tehdä 80hengelle kinuskikakut syntymäpäiville.Tilauksen saadessani ajattelin ensin"voi ei, kinuskikakkuja":)Kinuskin keitossa ei aina voi olla 100%varma onnistumisesta..näin jo painajaisia kivikovasta kinuskista tai vastaavasti kakun sisään uponneesta ..huh, onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin:)!Mitään erikoista näissä ei sinällään ole koristelun suhteen.Yksinkertaista toivottiin..Toiveesta myös reunoilla vähemmän kermaa..

2094092.jpg

Kinuskin keitto

2dl kermaa (kuohu)

2dl fariinisokeria

-Mittaa aineet kattilaan.Sekoita ja anna kiehua 10-20 min.Aluksi saa lämpöä olla reilusti, kun kinuski on hieman paksuuntunut, vähennä lämpöä.Kaada tippa kinuskia vesilasiin.Jos pisara on hiemaan jämähtänyt kinuski on valmis. Ota kattila pois hellalta.Anna heti jäähtyä ja kaada kakun päälle.Alle kannattaa laittaa hilloa/marmeladia, ettei kinuski mene kakun läpi.

 

2094099.jpg

4 kpl 6 munan pohjaa

diplomaattikreemi ja aprikoosihillo

kostutus sokerivedellä