Ihanaa ja mieltä lämmittävää ystävänpäivää kaikille!!
Konvehteja olkaa hyvätMinähän en voi syödä kun on tuo laihis menossa..juuh..kröhöm..Kiitos muuten siskolle ihanasta hyytelöstä! ja kiitokset leipuriystävälle muoteista!
Maitosuklaa-mustaherukkalikööri konvehdit (ohjeen pohja Kermaruusulta)
130g maitosuklaata
1dl kermaa
1 rkl hunajaa
kourallinen cornflakesia(itse käytin fitness muroja)
10g suol.voita
mustaherukka-liköörihyytelöä(mitä tahansa marmeladia/hilloa)
Kuumenna hunaja ja kerma kattilassa.Kaada suklaan päälle ,sekoita, lisää voi sekä rouhitut murot.Kaada täyte muotteihin ja pursota hyytelöä jokaiseen konvehtiin maun mukaan.
Konvehtien teko
Kaada temperoitu suklaa konvehtimuotteihin ja anna hetken seistä.Voit kopauttaa muottia ilmakuplien poistamiseksi.
Valuta suklaa pois kääntämällä muotti ylösalaisin. Laita kylmään kovettumaan.
Kaada täyte muotteihin ja laita kylmään täytteestä riippuen(itse annoin olla kylmässä seuraavaan päivään.)
Sulje muotit suklaalla.Anna jähmettyä.
Silikonimuotilla tehdyt konvehdit on vaikea ottaa irti muotista rikkoutumatta.Laitoin pakkaseen ja johan irtosi.ulkonäkökään ei suuremmin kärsinyt.Eikä maku!