Jemmaan aina digestivekeksejä kaappiin leivontaa varten..Kummasti ne häviää sieltä oman ukon suuhunHymy!vastaiskuna päätin kokeilla omatekoisia pikkuleipiä.Hieman pettynyt olin näihin resepteihin..eli kokeilut jatkuu..voin silti suositella keventäjille näitä pikkuleipiä.

Kaura-suklaapikkuleivistä odotin ihania, muhkeita ja rapsakoita, mutta ne levisi uunissa ja Rasva maistui liikaa läpi.julkaisen samantyyppisen reseptin kunhan "koekeittiöni"testissä menee läpiHuuto!

Ylhäällä vaaleat pikkuleivät kiivi ja vadelmatäytteellä.Alhaalla kaura-suklaapikkuleipiä

Kevyet Pikkuleivät

200g margariini

1,5 dl sokeria

1 kananmuna

5 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhoja

2 tl vaniljasokeria

1 dl maitoa

1.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

2.Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa.

3.anna taikinan jähmettyä kylmässä muutama tunti tai yön yli.

4.Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ja ota muotilla kakkuja, siirrä pellille.

5.Paista pellillinen kerrallaan 200 asteessa n.5 min.Jätä pikkuleivät vaaleiksi.Älä paista liikaa.

6.Pane kaksi pikkuleipää yhteen, väliin maun mukaan marmeladia.