Tämän hyydykekakkun halusin tehdä kahdesta syystä;halusin kokeilla kaunista marenkilevyä pohjana ja...niin.. teki mieli jotain makeaaSilmänisku

Käytin tähän hieman aineita joita sattui kaapista löytymään.Halusin kakusta myös suhteellisen kevyen..Täytyisi yrittää päästä kesäksi ns.rantakuntoon!

1240588459_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hedelmäinen hyydykekakku

Tarvikset:

1 kpl valmis marenkipohja

1 kpl kakkupohjalevy

1 maitorahka

1 prk danonino vaniljarahkaa

2 dl vispikermaa

1 dl tomusokeria

2 tl vanilliinisokeria

5 liivatetta

(sitr.kuorta)

Säilykehedelmiä (mangoa, viinirypälettä, ananasta, kabambolaa..)

1. Varaa n. 20cm irrotettava kakkuvuoka pohjasta leivinpaperilla. Vatkaa kerma ja sekoita siihen muut aineet.

2. Laita liivatelehdet likoamaan 5 min.ja kuumenna tilkka säilykehedelmien lientä ja liota liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kermaseoksen joukkoon.

3. Leikkaa valmiskakkupohjasta hieman kakkuvuokaa pienempi. kaada puolet täytteestä vuokaan ja laita kakkupohja väliin ja paina vähän. kaada loput täytteestä ja tasoita pinta.

4. Anna hyytyä mieluiten seuraavaan päivään.Irrota kakku vuuasta ja laita marenkipohja kakun päälle.Käännä nurinpäin ja saat marenkipohjan alimmaiseksi. Koristele hedelmillä.

1240589337_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240589393_img-d41d8cd98f00b204e9800998e