Iloista pääsiäistä kaikille!Hymy

1239367190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239367253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tyrni-valkosuklaakakku

Tyrnihyytelö:

2dl tyrniä

1,5 dl sokeria

1 dl vettä

3 kpl liivatetta

Keitä tyrni, sokeri ja vesi mehuksi.Lisää liivatteet.Kaada liemi (22cm)kelmulla vuorattuun kakkuvuokaan.

Valkosuklaamousse:

200g valkoista suklaata

500g kermaa

2 kananmunaa

1 rkl triple sec

1 rkl rommia

3 kpl liivatetta

Sulata valkoinen suklaa.Lisää vatkattu kananmuna ja vaahdotettu kerma.Kuumenna triple sec ja rommi ja sulata siihen liotetut liivatelehdet.Liivateseon yhdistetään kermaseokseen.Kaada täyte hyytyneen tyrnikerroksen päälle.Laita lopuksi marenkilevy tai kakkupohja päälle.Anna kakun hyytyä ensin jääkaapissa 30 minuuttia ja lopuksi 1,5 h pakastimessa.Irrota kakku vuoasta ja koristele.