Tätä herkkua olen nähnyt blogeissa ja nyt halusin sitä sitten kokeilla kun vieraitakin tuli kylään! Tein tortun omalla reseptillä kun en jaksanut etsiä sitä netin syövereistä! Hyvää tuli ja vieraat oli tyytyväisiä! Valkosuklaakoristeet jäi yli aikaisemmasta kakkuilusta joten käytin niitä sitten tähän..Torttu kannattaa täyttää päivää ennen ja koristella marjoilla ennen tarjoilua.
Marjainen Tuorejuustotorttu
1/2 pakettia murotaikinaa
4 dl kuohukermaa
200g tuorejuustoa
1-2 rkl vaniljakreemijauhetta
sokeria
marjoja
1. Kauli murotaikina piirakkavuoan kokoiseksi (20-24 cm) ja painele vuokaan. Paista 200 asteessa kypsäksi n.10-15 min.
2. Valmista täyte. Vatkaa kerma ja lisää sokeria maun mukaan. Lisää tuorejuusto ja vanilliinikreemijauhe. Laita puolet jäähtyneen pohjan päälle ja painele marjoja päälle. Lisää loput täytteestä ja tasaa paletilla. Anna hyytyä seuraavaan päivään.
3. Koristele marjoilla ja lisää hyytelösokerista tehty kiille päälle.