Tätä herkkua olen nähnyt blogeissa ja nyt halusin sitä sitten kokeilla kun vieraitakin tuli kylään! Tein tortun omalla reseptillä kun en jaksanut etsiä sitä netin syövereistä! Hyvää tuli ja vieraat oli tyytyväisiäNauru! Valkosuklaakoristeet jäi yli aikaisemmasta kakkuilusta joten käytin niitä sitten tähän..Torttu kannattaa täyttää päivää ennen ja koristella marjoilla ennen tarjoilua.

 

Marjainen Tuorejuustotorttu

1248889405_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248889461_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1/2 pakettia murotaikinaa

4 dl kuohukermaa

200g tuorejuustoa

1-2 rkl vaniljakreemijauhetta

sokeria

marjoja

1. Kauli murotaikina piirakkavuoan kokoiseksi (20-24 cm) ja painele vuokaan. Paista 200 asteessa kypsäksi n.10-15 min.

2. Valmista täyte. Vatkaa kerma ja lisää sokeria maun mukaan. Lisää tuorejuusto ja vanilliinikreemijauhe. Laita puolet jäähtyneen pohjan päälle ja painele marjoja päälle. Lisää loput täytteestä ja tasaa paletilla. Anna hyytyä seuraavaan päivään.

3. Koristele marjoilla ja lisää hyytelösokerista tehty kiille päälle.