Tästä ei paljon muffinssit parane!Nauru Yritin jäjitellä hieman fazerin pikkupiirakoita..(niitä joita myydään 2 kappaleen paketeissa, tiedättehän.).Mutta näistä tuli paljon parempia. Näissä herkuissa kohtaa mustikkapiirakka, muhevat uunituoreet kaurakeksit sekä mustikkahilloHymy Suosittelen.

Edit.Laitoin vielä kuvan koristelluista mustikka piilomuffineista. Näitä syötiin vieraiden kanssa ja hyvin tuntui maistuvanHymy! Päällä rahka-kerma pursotus..Tein vielä uuden satsin muffineita ja huomasin, että mustikan saa pysymään kokonaan sisällä kunhan laittaa tarpeeksi taikinaa vuokiin ja mustikat kohmeisina.

 

Mustikkapiilo muffinit



 

150g voita

1,5 dl sokeria

2 kananmunaa

1 dl kauralesettä

( 1rkl kaneli-omena rahkaa)

1tl leivinjauhetta

1,5 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauho

150g mustikkaa

3/4 dl hillosokeria

 

 

1. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Lisää kuivat aineet. Sekoita hillosokeri mustikoihin.

2. Annostele taikina pursottimella isoihin amerikan muffinivuokiin, mutta jätä hieman taikinaa sivuun. Tee muffineihin isohko reikä jauhotetuin sormin ja laita mustikkatäytettä koloon. Pursota taikinaa päälle.

3. Paista 200 asteessa 15-20 min.

Vinkki! Nauti suoraan vuoasta lusikalla!