Vihdoinkin löytyi sopiva hetki kokeilla tätä ihanaa juustokakkua. Mielestäni se sopii hyvin uuden vuoden kakuksi kirpakan makunsa ja raikkaan koristelun puolesta

Toivotan kaikille kuplivan ihanaa Uutta Vuotta 2011!

Kiitos kaikille kävijöille ja jatketaan leivonnan merkeissa taas ensivuonna!

Pohja:

200g piparkakkuja (digestivekeksejä)

100g voita (korvasin osan voista omenahillolla)

 

täyte:

2,5 dl flora vispiä

2,5 dl tomusokeria

5 liivatetta

200g tuorejuustoa

1 pss Santa Marian Caipinrinha Drink Mix -seosta

2 tl vanilliinisokeria

1. Hienonna keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele irtoreunaisen kakkuvuoan pohjalle (22cm korkeampi, 24cm matalampi kakku)

2. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. vatkaa kerma vaahdoski ja lisää tuorejuusto, sokeri ja caipinrinha Drink Mix seos.

3. Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja liuota joukkoon liivatteet. Jäähdytä hieman ja sekoita massan joukkoon.

4. Kaada täyte kakkuvuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa väh. muutama tunti.

5. Koristele hedelmillä tai/tai marjoilla makusi mukaan. Voit sivellä pinnan halutessasi hyytelösokeriliemellä.